MannaBears ™ (Маннамішки)
Без глютена. Підходить для вегетеріанців. Кожні батьки знають як іноді буває важко заставити дитину їсти не те, що їй смачно, а те що їй корисно. Питання може стати проблемою, якщо приходиться ковтати якість пігулки чи несмачні сиропи. Компанія Mannatech вирішила це питання задля здоров’я ваших дітей і збереження ваших нервів, створивши Маннамішки.
Дитина буде вдячною за смачні солодкі ведмежатка, а ви будете впевнені, що вона отримала необхідні для росту і розвитку молодого організму вітаміни і мінерали.
Інгредієнти:
ü Алоє вера (внутрішній порошк гелю листя) - багатий живильними речовинами і містить у надлишку глікопротеїни і моно-, оліго-і полісахариди. Моносахаридні компоненти включають глюкозу, манозу, галактуронову кислоту, глюкуронову кислоту, галактозу, арабінозу, фукозу, глюкозамін, фруктозу, рамнозу і ксилозу. Спеціальний метод сушки дозволяє зберегти вміст полісахаридів в продукті., що дає дуже велику користь для здоров’я. Даний продукт розглядається як необхідний для будь-якої терапевтичної ефективності.
ü Листя і стебла брокколі – є відмінним джерелом кальцію, фосфору, калію, вітаміну А і вітаміну С. Брокколі також містить білок, клітковину, залізо, тіамін, рибофлавін, ніацин, фолієву кислоту і біотину, а також біофлавоноїди. Багато з цих речовин володіють антиоксидантними властивостями.
ü Брюссельська капуста (надземна частина) – є прекрасним джерелом вітаміну С і вітаміну К, а також хороше джерело марганцю. Вона також є джерелом рибофлавіну, заліза, магнію, фосфору, клітковини, білка, вітаміну А, тіаміну, вітаміну B6, фолієвої кислоти і калію.
ü Капуста – є відмінним джерелом вітаміну С і вітаміну К, а також джерелом харчових волокон, вітаміну В6, фолієвої кислоти і марганцю.
ü Морква (їстівні коріння рослин моркви Dacus Carota) – є однією з провідних сільськогосподарських культур в світі і одним з найбагатших рослинних джерел вітаміну А і бета-каротину. Морква також є хорошим джерелом вітаміну К і вітаміну С, тіаміну, ніацину, вітаміну В6, фолієвої кислоти, марганцю, клітковини і калію.
ü Цвітна капуста являє собою овоч, багатий на вітамін С і вітамін К, харчові волокна, вітамін В6, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, калій та марганець.
ü Гуміарабік, відомий також як аравійська камедь, це гумка, яка виділяється з акації, Acacia Senegal або Acacia seyal - водорозчинні харчові волокна для контролю консистенції продуктів харчування. Моносахаридні компоненти включають галактозу, арабінозу, глюкуронову кислоту і рамнозу.
ü Трагакант походить від стебел і гілок квітучої рослини астрагал gummifer. Складається з суміші двох полісахаридів. Моносахаридні компоненти включають галактозу, арабінозу, ксилоза, фукозу, рамнозу, і галактуронову кислоту. Трагакант була схвалена для використання у фармацевтичній промисловості у США з 1820 року і в харчових продуктах, з 1925 року.
ü Кале - хороше джерело вітаміну А, вітаміну С, вітаміну К і марганцю, а також джерело клітковини, тіаміну, рибофлавіну, фолієвої кислоти, заліза, магнію, фосфору, вітаміну В6, кальцію, калію і міді.
ü Папайя – є джерелом вітамінів А і С, харчових волокон, вітаміну Е, вітаміну К, фолієвої кислоти і калію. Багата антиоксидантними властивостями.
ü Пектин є полісахаридом рослин, отримують з шкірки цитрусових або з яблучного жмиху. Пектин використовується для стабілізації сумішей, для гелевидної текстури харчових продуктів. Він часто використовується для приготування джемів і мармеладу з фруктовими соками. Пектин перетравлюється людиною, що робить її корисною клітковиною.
ü Ананасовий сік порошок – містить бромелайн, фермент, який перетравлює білки. Він також є відмінним джерелом вітаміну С і марганцю, харчових волокон, тіаміну, вітаміну B6, фолієвої кислоти, магнію, калію і міді.
ü Гранат порошковий концентрат соку – є відмінним джерелом вітаміну К і фолієвої кислоти, вітаміну С, калію, міді і марганцю, також містить поліфенольні сполуки, які володіють антиоксидантними властивостями.
ü Томати – є прекрасним джерелом вітаміну А і добре відомі за їх зміст лікопіну, важлива поживна речовина, антиоксидантну. Помідори також є хорошим джерелом вітаміну К. харчових волокон, вітаміну С, вітаміну В6, фолієвої кислоти і марганцю.
ü Ріпа – джерело вітаміну С, харчових волокон, вітаміну В6, фолієвої кислоти, калію, міді і марганцю.
ü Лимонна кислота зустрічається в природі рослинах, в тому числі лимонах й ананасах. Він також знаходиться в природі в організмі людини, головним чином в кістках. Використовується в основному для регулювання рН (кислотність або лужність) продукції, для аромату.
ü Згущенеий сік цукрового очерету – вважається більш здоровою заміною білого, рафінованого цукру, який ми зазвичай споживаємо в їжу, не проходить через ту ж ступінь обробки, як рафінований цукор, низькокалорійний.
ü Фруктовий сік – використовується для забарвлення.
ü Натуральні ароматизатори і масла та екстракти, містять смакові компоненти. Натуральні ароматизатори в продуктах Mannatech отримані з прянощів, фруктів або фруктових соків, овочів або овочевих соків, трав, кори, бруньок, коріння, листя або молочних продуктів. Підсилює смак.
ü Taпioкa сироп, знайомі більшості людей, знаходиться в пудингу. Використовується як підсолоджувач замість кукурудзяного сиропу.
ü Овочеві соки – для забарвленніяпродуктів.
ü Ксиліт – цукровий спирт, який зустрічається в природі в багатьох фруктах і ягодах. Використовується в якості підсолоджувача замість рафінованого цккру, що забезпечує таку ж солодкість з меншою харчовю енергією.
Рекомендовано для вживання: дітям від 4 років (меншим під суворим наглядом батьків), при будь-яких порушеннях імунної системи, розладах травлення і порушенні роботи шлунково-кишкового тракту, а також як відмінне джерело вітамінів і мікроелементів, для антиоксидантного захисту. Застосування: 4 штуки Маннамішок в день, жувати ретельно перш ніж проковтнути, або смоктати до повного розчинення в ротовій порожнині.
Побічні дії: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.
УВАГА! Не використовуйте, якщо внутрішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігати в недоступному для дітей місці (були випадки сильої діареї в результаті споживання всієї банки за один раз). Тримайте банку щільно закриту. Зберігати в прохолодному, сухому місці. Патент США № 7157431 та № 7202220 Розфасовка: Банка - 300 грам (125 - 130 штук)
|