ЖИВИ ЗДОРОВО!!!
Четвер, 25.04.2024, 15:12
Ти є сукупністю того, що ти їж і в що ти віриш
Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
світові досягнення, глікобіологія [2] продукти харчування Маннатек [11]

Пошук

Друзі сайту

Besucherzahler Chat and date with beautiful Russian women
счетчик посещений
Головна » Файли » Маннатек » продукти харчування Маннатек

MannaBears - Маннамішки
27.08.2012, 00:03

MannaBears ™  (Маннамішки)



  Без глютена. Підходить для вегетеріанців.

Кожні батьки знають як іноді буває важко заставити дитину їсти не те, що їй смачно, а
те що їй корисно. Питання може стати проблемою, якщо приходиться ковтати якість пігулки чи несмачні сиропи. Компанія
Mannatech
  вирішила це питання задля здоров’я ваших дітей і збереження ваших нервів, створивши Маннамішки.  


Дитина буде вдячною за смачні солодкі ведмежатка, а ви будете впевнені, що вона  

отримала необхідні для росту і розвитку молодого організму вітаміни і мінерали.



Інгредієнти:



ü  Алоє вера (внутрішній порошк гелю листя) -  багатий живильними речовинами і містить у надлишку глікопротеїни і моно-, оліго-і полісахариди. Моносахаридні компоненти включають глюкозу, манозу, галактуронову кислоту, глюкуронову кислоту, галактозу, арабінозу, фукозу, глюкозамін, фруктозу, рамнозу і ксилозу. Спеціальний метод сушки дозволяє зберегти вміст полісахаридів в продукті., що дає дуже велику користь для здоров’я. Даний продукт розглядається як необхідний для будь-якої терапевтичної ефективності.



ü  Листя і стебла брокколі –  є відмінним джерелом кальцію, фосфору, калію, вітаміну А і вітаміну С. Брокколі також містить білок, клітковину, залізо, тіамін, рибофлавін, ніацин, фолієву кислоту і біотину, а також біофлавоноїди. Багато з цих речовин володіють антиоксидантними властивостями.



ü  Брюссельська капуста (надземна частина) – є прекрасним джерелом вітаміну С і вітаміну К, а також хороше джерело марганцю. Вона також є джерелом рибофлавіну, заліза, магнію, фосфору, клітковини, білка, вітаміну А, тіаміну, вітаміну B6, фолієвої кислоти і калію.



ü  Капуста – є відмінним джерелом вітаміну С і вітаміну К, а також джерелом харчових волокон, вітаміну В6, фолієвої кислоти і марганцю.



ü  Морква (їстівні коріння рослин моркви Dacus Carota) – є однією з провідних сільськогосподарських культур в світі і одним з найбагатших рослинних джерел вітаміну А і бета-каротину. Морква також є хорошим джерелом вітаміну К і вітаміну С, тіаміну, ніацину, вітаміну В6, фолієвої кислоти, марганцю, клітковини і калію.



ü  Цвітна капуста являє собою овоч, багатий на вітамін С і вітамін К, харчові волокна, вітамін В6, фолієву кислоту, пантотенову кислоту, калій та марганець.



ü  Гуміарабік, відомий також як аравійська камедь, це гумка, яка виділяється з акації, Acacia Senegal або Acacia seyal -  водорозчинні харчові волокна для контролю консистенції продуктів харчування. Моносахаридні компоненти включають галактозу, арабінозу, глюкуронову кислоту і рамнозу.



ü  Трагакант походить від стебел і гілок квітучої рослини астрагал gummifer. Складається з суміші двох полісахаридів. Моносахаридні компоненти включають галактозу, арабінозу, ксилоза, фукозу, рамнозу, і галактуронову кислоту. Трагакант була схвалена для використання у фармацевтичній промисловості у США з 1820 року і в харчових продуктах, з 1925 року.



ü  Кале  - хороше джерело вітаміну А, вітаміну С, вітаміну К і марганцю, а також джерело клітковини, тіаміну, рибофлавіну, фолієвої кислоти, заліза, магнію, фосфору, вітаміну В6, кальцію, калію і міді.



ü  Папайя – є джерелом вітамінів А і С, харчових волокон, вітаміну Е, вітаміну К, фолієвої кислоти і калію. Багата антиоксидантними властивостями.



ü  Пектин є полісахаридом рослин, отримують з шкірки цитрусових або з яблучного жмиху. Пектин використовується для стабілізації сумішей, для гелевидної текстури харчових продуктів. Він часто використовується для приготування джемів і мармеладу з фруктовими соками. Пектин перетравлюється людиною, що робить її корисною клітковиною.



ü  Ананасовий сік порошок – містить бромелайн, фермент, який перетравлює білки. Він також є відмінним джерелом вітаміну С і марганцю, харчових волокон, тіаміну, вітаміну B6, фолієвої кислоти, магнію, калію і міді.



ü  Гранат порошковий концентрат соку –  є відмінним джерелом вітаміну К і фолієвої кислоти, вітаміну С, калію, міді і марганцю, також містить поліфенольні сполуки, які володіють антиоксидантними властивостями.



ü  Томати – є прекрасним джерелом вітаміну А і добре відомі за їх зміст лікопіну, важлива поживна речовина, антиоксидантну. Помідори також є хорошим джерелом вітаміну К. харчових волокон, вітаміну С, вітаміну В6, фолієвої кислоти і марганцю.



ü  Ріпа – джерело вітаміну С, харчових волокон, вітаміну В6, фолієвої кислоти, калію, міді і марганцю.



ü  Лимонна кислота зустрічається в природі рослинах, в тому числі лимонах й ананасах. Він також знаходиться в природі в організмі людини, головним чином в кістках. Використовується в основному для регулювання рН (кислотність або лужність) продукції, для аромату.



ü  Згущенеий сік цукрового очерету – вважається більш здоровою заміною білого, рафінованого цукру, який ми зазвичай споживаємо в їжу,  не проходить через ту ж ступінь обробки, як рафінований цукор, низькокалорійний.



ü  Фруктовий сік – використовується для забарвлення.



ü  Натуральні ароматизатори і масла та екстракти, містять смакові компоненти. Натуральні ароматизатори в продуктах Mannatech отримані з прянощів, фруктів або фруктових соків, овочів або овочевих соків, трав, кори, бруньок, коріння, листя або молочних продуктів. Підсилює смак.



ü  Taпioкa сироп, знайомі більшості людей, знаходиться в пудингу. Використовується як підсолоджувач замість кукурудзяного сиропу.



ü  Овочеві соки – для забарвленніяпродуктів.



ü  Ксиліт – цукровий спирт, який зустрічається в природі в багатьох фруктах і ягодах. Використовується в якості підсолоджувача замість рафінованого цккру, що забезпечує таку ж солодкість з меншою харчовю енергією.



Рекомендовано для вживання: дітям від 4 років (меншим під суворим наглядом батьків), при будь-яких порушеннях імунної системи, розладах травлення і порушенні роботи шлунково-кишкового тракту, а також як відмінне джерело вітамінів і мікроелементів, для антиоксидантного захисту.

Застосування: 4 штуки Маннамішок в день, жувати ретельно перш ніж проковтнути, або смоктати до повного розчинення в ротовій порожнині.


Побічні дії: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.




УВАГА!
Не використовуйте, якщо внутрішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігати в недоступному для дітей місці (були випадки сильої діареї в результаті споживання всієї банки за один раз). Тримайте банку щільно закриту. Зберігати в прохолодному, сухому місці.

Патент США № 7157431 та № 7202220


Розфасовка: Банка  - 300 грам (125 - 130 штук)



Категорія: продукти харчування Маннатек | Додав: VIOLLA | Теги: витамины, маннамішки, дітям, детям, Івано-Франківськ, вітаміни, Калуш, Маннатек, маннамишки
Переглядів: 720 | Завантажень: 0 | Коментарі: 7 | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 5
5 Оля  
0
Мар'яночко, дякую за Мішки, я рада, що купила їх для своєї донечки.

4 Юля  
0
Дитина перестала хворіти на часті застуди, вже два місяці в садік без прогулів, їсть з задоволенням, дякую

3 Василь  
0
Хороший і практичний семінар про здоровя.Найбільше сподобався тест з ведмедиками. Куплю для своїх дітей

2 Аня  
1
Д Я К У Ю! моя дитина справді задоволена, пройшли часті нежиті, не знаю чи через це, але я помітила покращення апетиту і вона менше стала нервуватися, коли сідаємо писати уроки.

1 Марія  
1
Дуже дякую за цих ведмежат, я доросла, але люблю їх більше, аніж діти. Заміняю ними солодощі, які раніше їла і не могла від них відмовитися. Хотіла перевірити скільки за раз можу з'їсти - більше 9 не влізло, два дня на солодке дивитись не хотіла, але цукор в крові і на долю не піднявся, цікаво. Буду пробувати інші продукти.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024