ЖИВИ ЗДОРОВО!!!
Вівторок, 16.04.2024, 13:33
Ти є сукупністю того, що ти їж і в що ти віриш
Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
світові досягнення, глікобіологія [2] продукти харчування Маннатек [11]

Пошук

Друзі сайту

Besucherzahler Chat and date with beautiful Russian women
счетчик посещений
Головна » Файли » Маннатек » продукти харчування Маннатек

Ambrotose AO - Амбратоз Антиоксидант
19.08.2012, 22:13

    Ambrotose АО ® капсули

Амбратоз 

антиоксидант



Антиоксидантний захист і підтримка імунної системи, без глютена. Сертифікований[1], кошерний, підходить для вегетаріанців.



Для початку з’ясуємо що таке антиоксидант? – Це речовина, яка здатна нейтралізувати вільні радикали кисню, має високу хімічну активність, здатна руйнувати атоми і хімічні групи, які утворюються при різних захворюваннях, внаслідок впливу на організм деяких отруйних речовин ( в тому числі хімічних ліків), радіації, нікотину ... Антиоксидант – це біологічно активні речовини, що діють як пастки для вільних радикалів. До антиоксидантів відносяться вітаміни А, С, Е, каротиноїди, селен, цинк, кальцій, амінокислоти, а також багато інших речовини ... Антиоксиданти використовуються для зміцнення імунітету, профілактики і лікування онкологічних захворювань, боротьби з депресією. В організмі існує система антиоксидантного захисту, яка ділиться на первинну (антиоксиданти-ферменти) і вторинну (антиоксиданти-вітаміни). Ця система працює у нас з народження, все наше життя, слабіє поступово з роками. Тому виникає необхідність її підживлення і підтримки. Як працюють антиоксиданти? Ферменти (первинний антиоксидантний захист) займаються "прибиранням" активних форм кисню. Вони перетворюють активні форми кисню в перекис водню і в менш агресивні радикали, а потім вже їх перетворюють на воду і звичайний, корисний кисень. Антиоксиданти-вітаміни (вторинний антиоксидантний захист) називаються "Гасники". Вони «гасять» агресивні радикали, забирають надлишок енергії, гальмують розвиток ланцюгової реакції утворення нових радикалів.

Сьогодні на ринку є багато антиоксидантів, навіть та ж аскорбінова кислота, чи свіжі овочі і фрукти, навіщо мені купувати антиоксиданти компанії Mannatech?

Дуже гарне і розумне запитання. Давайте поглянемо… Сьогодні більшість претензій антиоксидантними добавками, а точніше їх виробникам виражають через те, що вони самі не можуть дати точного зазначення  антиоксидантної активність в організмі людини складників їх продукту. Компанія Mannatech не хотіла виробляти антиоксиданти, але її учільника переконали в протилежному дослідження, які провели спеціалісти компанії, розробивши формулу Ambrotose АО ®. Вони провели дослідження TEAC[2]  і виявили, що Ambrotose АО капсули призводять до збільшення рівня антиоксидантів в крові до 37,4%. Це довели три людські  клінічні дослідження, проведені незалежними науково-дослідними лабораторіями. Також було відмічено підвищення рівня антиоксидантів середньому  на 19% після прийому 4 капсул / день[3]. Продукт Mannatech в безпеці програми моніторингу продовжує документально підтверджувати, що капсули Ambrotose АО безпечні для щоденного споживання і не містять побічної дії.

У порівнянні з іншими продуктами (див. графік по ссилці), серед яких є і свіжі овочі та фрукти, ясно помітно,  що Ambrotose капсули АО є більш кращим доповненням до раціону харчування і містять розумну кількість антиоксидантів. Ambrotose АО капсули протягом 7-21 днів (в середньому % збільшення) в порівнянні з іншими речовинами, що мали б мати антиоксидантну дію, джерела і хід досліджень можна переглянути за адресою :   http://mannatechscience.org/files/file/Product_AboutAO.pdf

Інгредієнти (коротко)Алоє вера (внутрішній порошок гелю листків)Австралійська слива (Terminalia ferdinandiana) 

(фрукти), Брокколи (цвіт / ніжки), Брюссельска капуста (надземна частина), Капуста (листки), Морква (корінь), Цвітна капуста (цвіт / ніжки), Часник (лампа), Гатті гумка, Экстракт винограду, Экстракт зеленого чаю (листя), Гумміарабік, Трагакант, Кале (листя), Цибуля (цибилуна), Папайя (фрукт), Ананасовий сік порошок (плоди), Кверцетин дигідрат, Томати (плоди), Ріпа (корінь), Вітамин Е(змішані D-альфа-, бета-D-, D-дельта-і D-гамма-токоферол), Ксантанова камедь, Лимонна кислота, Рослинна целлюлоза, Вітамин С (аскорбінова кислота)

В одній капсулі міститься 42% добової норми вітаміну С та 60% вітаміну Е (змішані D-альфа-D-бета, D-дельта-і D-гамма-токоферол)

   Рекомендовано для вживання при: будь-яких порушеннях імунної системи, схильності до новоутворень (кіста, міома, бородавки, жировики, злоякісні утворення та ін..), при захворюваннях шкіри, при синдромі хронічної втоми без явних причин, при проявах передчасного старіння. А також здоровим людям для профілактики цих розладів.

   Застосування: Приймайте по одній капсулі два раза в день з 150-200 грам води або соку.

При гострих чи хронічних станах захворювань дозу збільшити вдвічі. Якщо через вживання продукту відбулось загострення  (це добре!), дозу можна зменшити, але повністю вживання не припиняти.

УВАГА: Якщо ви вагітні, доглядаєте за хворими, приймаєте ліки, плануєте медичні процедури, проконсультуйтеся з вашим лікарем перед використанням.

Побічні дії: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.

Розфасовка: Баночка  - 60 капсул (36 грам)




[1] NSF сертифікованим відповідно до NSF / ANSI 173 харчова добавка. Ця сертифікація гарантує, що даний продукт містить тільки інгредієнти 

вказані на етикетці та вільний від домішок.

[2] Trolox еквівалентної ємкості антиоксидантів (TEAC - Trolox equivalent antioxidant capacity) -  вимірює антиоксидантні здібності даної речовини  в порівнянні зі стандартним Trolox. TEAC аналіз часто використовується для оцінки антиоксидантної активності харчових продуктів, напоїв і харчових добавок.

[3]Джерела:  Бойд S і співавт. Відкрите пілотне дослідження антиоксидантний ефект у здорових людей в Ambrotose АО. GlycoScience & Nutrition 2003; 4:1-6. ;   Майерс С. та співавт. Змушені титрування вивчення антиоксидантного та імуномодулюючого ефектів Ambrotose АО добавки. BMC Comp Alt Med 2010; 10:1-16.;   Блумер RJ і співавт. Вплив Ambrotose АО на відпочинок і фізичні навантаження, антиоксиданти і окисний стрес у здорових  дорослих. Nutr J 2010; 9:1-17.

Категорія: продукти харчування Маннатек | Додав: VIOLLA | Теги: здоров'я, защита, антиоксидант, свободные радикалы, захист, антиоксиданти, ІваноФранківськ, Калуш, Маннатек
Переглядів: 1011 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024